Den moderne købsproces

Måden vi træffer købsbeslutninger på, er igennem internettet. I takt med at kundeoplevelsen bliver mere digital, så vokser behovet for god online B2B-markedsføring også.

Hvis I ikke har en god kommunikation, så vælger kunden formentligt konkurrenten

Købsprocessen starter allerede, når den potentielle eller eksisterende kunde begynder at researche. Det er derfor meget vigtigt, at I igennem jeres kommunikation på hjemmesiden og sociale medier, giver mulighed for at gøre kunden klogere på jeres produkter og services.

Den moderne køber
Med internettets store udbredelse er moderne købere blevet mere skeptiske og opmærksomme på risikoen ved et køb. Det betyder, at køberen undersøger og sammenligner produkter, virksomheder og services med konkurrenterne.

Når jeres potentielle kunder har lavet research, er de allerede kommet langt i beslutningsprocessen, inden sælger får mulighed for at påvirke dem. Den moderne køber bruger nemlig lang tid på at researche online. Det er derfor vigtigt, at man igennem hjemmesiden informerer jeres potentielle kunder om produkter og ydelser.

Hvad kan jeg gøre for at kunderne vælger min virksomhed?
Det er vigtigt, at jeres markedsføring er på de rigtige kanaler med den rigtige information. Det hjælper kunden med at træffe en beslutning i researchprocessen.
Hos Mr. Toucans kan vi hjælpe jeres virksomhed med at omstille jeres markedsføring til den moderne købsproces.

Vi hjælper b.la. med:

  • Synlighed på Facebook
  • Synlighed på LinkedIn
  • E-mail marketing
  • SEO
  • Leadgenerering

 

I dag handler det om at skabe tillid og god kommunikation til sine kunder. Der findes mange måder man kan gøre dette på. Hos Mr. Toucans sætter vi fokus på at levere værdifulde løsninger til netop jeres virksomhed og jeres behov.

Kan vi byde på en kop kaffe?

Kontakt os

Har du et projekt, du gerne vil drøfte med os, eller vil du gerne høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå bedre resultater?

Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Besøg os her:
Herstedvang 8, 2620 Albertslund

Har du brug for en hånd?

Så er du kommet til det rigtige sted.