Trafitec

Da ingeniørvirksomheden Trafitec endelig fik en ny hjemmeside, gav det ro og overskud til at fokusere på deres kernekompetencer.

“Vi har fået god respons. Sikke en flot hjemmeside, siger de, der ser den. Det er jo fedt, både for os og for Mr. Toucans.” – Puk Kristine Andersson, seniorrådgiver og partner

Om Trafitec

Trafitec er en rådgivende ingeniørvirksomhed, der tilbyder trafikanalyser, ulykkesmodeller og rådgivning til landets kommuner og trafiktjenester. Trafitec har arbejdet med trafikken som speciale i mere end 25 år.

Brugte værktøjer

Hjemmeside
Webdesign
SEO, GDPR & Hosting
Smart Translate

Mål & udfordring

Trafikken ude på vejene havde i nogle år taget fokus fra trafikken på hjemmesiden, hvor den efterhånden var gået i stå.

“Vi havde gået i en årrække og tænkt, at vi skulle have opdateret vores hjemmeside uden at få gjort så meget ved det – for hvad ville det koste, og hvem skulle gøre det?” spørger Puk Kristine Andersson.

Trafitecs hjemmeside var 19 år gammel, da der en dag kom en lejlighed til at få gjort noget ved den gamle hjemmeside.

“Det var lidt sjovt, for Mr. Toucans kontaktede os ud af det blå. Men det lød spændende, prisen var overskuelig, og medarbejderne var kompetente, så vi sagde ja” fortæller Puk Kristine Andersson.

Dermed fik Mr Toucans til opgave at skabe en moderne hjemmeside, der styrker Trafitecs troværdighed og gør det nemmere at være kunde og medarbejder i Trafitec.

Opgavebeskrivelse

Et af ønskerne hos Trafitec var, at det skulle blive nemmere at finde relevante publikationer. Derfor lavede Mr. Toucans en filtreringsfunktion, der gør det muligt at søge på emner og specifikke søgeord. På den måde er det nemmere for besøgende at finde de publikationer, der kunne være interessante for dem, blandt de mere end 200 notater og rapporter, der er tilgængelige på hjemmesiden.

Et andet ønske til hjemmesiden var, at Trafitec selv skulle kunne opdatere den med tekst og billeder.

“Vi har fået præcist det, vi gerne ville have”, siger Puk Kristine Andersson med et smil.

Resultat

Hos Trafitec er der nu både styr på vejtrafikken og hjemmesidetrafikken. Alle ønskerne til hjemmesiden er blevet indfriet. Det betyder først og fremmest, at det er blevet nemmere for brugerne at finde relevante rapporter på hjemmesiden. Men det betyder også, at Trafitec selv kan vedligeholde og opdatere virksomhedens hjemmeside.

“Vi kan selv lægge ting ind på en meget let måde; rette tekster, lave tilføjelser og lægge billeder op. Vi ville gerne kunne lægge nogle store billeder på vores hjemmeside, og det kan vi nu”, forklarer Puk Kristine Andersson.

ingeniørvirksomheden er med egne ord rigtig glade for resultatet, og hjemmesiden får da også ros fra de besøgende.

Vi har fået god respons. Sikke en flot hjemmeside, siger de, der ser den. Det er jo fedt, både for os og for Mr. Toucans. Derfor kan jeg varmt anbefale Mr. Toucans til andre virksomheder.
Puk Kristine Andersson
Seniorrådgiver & Partner, Trafitec

Andre cases

Har du brug for en hånd?

Så er du kommet til det rigtige sted.