Avas

Transportvirksomheden AVAS har med hjælp fra Mr. Toucans fået en ny hjemmeside, der er baseret på det nyeste indenfor sikkerhed, funktionalitet og design.

”Jeg kan klart anbefale Mr. Toucans. De leverer et supergodt produkt, pakket ind i en høj grad af service og lydhørhed” – Sonny Bejlegaard Nielsen, projektleder

Mål & udfordring

I starten af 2020 måtte AVAS erkende, at tiden var løbet fra den gamle hjemmeside: simple opdateringer var besværlige, nedbruddene mange og det var en udfordring at få implementeret nyere sikkerhedsforanstaltninger, primært cookies, GDPR og SSL.

Derfor ønskede Avas en hjemmeside, der på én gang er moderne og samtidig udstråler den branche, som AVAS har været en del af i over 90 år under mottoet: ”Vi holder, hvad vi løfter”.

Opgavebeskrivelse

Sonny Bejlegaard Nielsen, som er projektleder hos AVAS, fik ansvaret for en ny hjemmeside, og han fortæller:

”Vi gik først og fremmest på jagt efter et webbureau, der kunne levere en funktionsdygtig og sikker hjemmeside. Design og layout skulle naturligvis også understøtte den virksomhed, AVAS er. Det stod hurtigt klart, at Mr. Toucans’ ekspertise indenfor velfungerende og sikre hjemmesider var et rigtigt godt match for os.”

Ud fra den indledende dialog lavede Mr. Toucans det første udkast til hjemmesiden, hvorefter Sonny gik i gang med at lægge indhold ind. Corona og andre udfordringer gjorde det lidt svært at holde sig indenfor rammerne af den oprindelige leveringsplan, men med fleksibilitet og dialog lykkedes det at komme i mål på fornuftig tid.

”Vi var lidt udfordrede mht. at levere tekst og oplevede i den situation, at Mr. Toucans var meget lydhøre og fik justeret i layoutet, så man ikke lagde mærke til, at der manglede noget”, fortæller Sonny, der tilføjer, at AVAS alt i alt har brugt de ressourcer på processen, som man havde regnet med.

Resultat

AVAS har nu en hjemmeside, hvor velvalgte videoklip lynhurtigt giver den besøgende en forståelse for de mange forskellige typer opgaver, som AVAS løser, og hvor virksomhedens nøgletal løbende bliver opdateret. Alt i alt en mere levende hjemmeside, hvilket Sonnys kolleger udtrykker tilfredshed med. Sonny er også glad for, at hjemmesiden er langt lettere at opdatere.

Sonny og kollegerne i AVAS er ikke specialister i hjemmesider, men har naturligvis haft mange spørgsmål og forslag i løbet af processen. Spørgsmålene har givet en god dialog, og Sonny oplever, at man har fået kvalificerede og ofte databaserede svar fra Mr. Toucans.

Om Avas

Med base i Nordjylland og opgaver i hele Danmark løser AVAS’ 120 ansatte alle typer transportopgaver, herunder kran, lift, specialtransporter, elementer og affald. Fleksibilitet er i højsædet, og ingen opgave er for stor. 

Som en virksomhed med stolte traditioner har AVAS skarpt øje for, hvad nutiden og fremtiden kræver, herunder anvendelse af ny teknologi og en målrettet indsats for at tilbyde kunderne bæredygtige transportløsninger.

"Jeg kan klart anbefale Mr. Toucans. De leverer et supergodt produkt, pakket ind i en høj grad af service og lydhørhed"
Sonny Bejlegaard Nielsen
Projektleder, AVAS

Andre cases

Har du brug for en hånd?

Så er du kommet til det rigtige sted.